Alina Sorescu Si Alexandru Ciucu Divort - Alina sorescu si alexandru ciucu sunt casatoriti de 10 ani si au impreuna doua fetite.

Alina Sorescu Si Alexandru Ciucu Divort - Alina sorescu si alexandru ciucu sunt casatoriti de 10 ani si au impreuna doua fetite.. „nu este adevărat nimic, nu divorțăm. După luni în care nu a comentat sub nici o formă zvonurile despre divorț, alina sorescu a intervenit telefonic în emisiunea vorbește lumea, de la pro tv și a oferit primele declarații. După ce în presă au apărut informații legate de presupusul divorț dintre alina sorescu și alexandru ciucu, iată că cel din urmă a clarificat toată situația. „nu este adevărat nimic, nu divorțăm. Sunt împreună de mai bine de 10 ani, însă în ultimul an familia lor este ținta bârfelor și a presupunerilor.

În imaginea emoționantă alexandru ciucu apare alături de alina sorescu și de cele două fiice ale lor, carolina și raisa, la o terasă. Alina și alexandru recunosc că sunt diferiți și echilibrul este secretul unei căsnicii fericite și, mai ales, durabile. Imagini bombă cu alexandru ciucu, pe ascuns, cu o blondă. Alina sorescu și alexandru ciucu, mai … Cei doi sunt căsătoriți de 11 ani și au două fetițe.

Un Nou Divorţ In Showbiz Alina Sorescu Si Alex Ciucu Au Probleme In Cuplu Yve Ro
Un Nou Divorţ In Showbiz Alina Sorescu Si Alex Ciucu Au Probleme In Cuplu Yve Ro from yve.ro
De asemenea, ciucu a spus un nu hotărât divorțului de alina sorescu. Elena carolina a împlinit șapte ani pe 12 ianuarie, iar sora sa mai mică, ana raisa, a făcut cinci ani luna trecută, mai exact pe 20 aprilie. La fel ca in trecut, ciucu neaga ca ar fi vorba despre o despartire oficiala de sotia lui. Alina sorescu si alexandru ciucu sunt casatoriti de 10 ani si au impreuna doua fetite. „nu este adevărat nimic, nu divorțăm. „îmi va fi dor de lalelele mele', a mai scris artista. Mai exact, alexandru ciucu a publicat o fotografie pe pagina de instagram, prin care să distrugă orice zvon și răutate la adresa familiei lui. Alina sorescu, singurele declarații despre posibilitatea divorțului de alexandru ciucu.

Elena carolina a împlinit șapte ani pe 12 ianuarie, iar sora sa mai mică, ana raisa, a făcut cinci ani luna trecută, mai exact pe 20 aprilie.

Alina sorescu si alexandru ciucu sunt casatoriti de 10 ani si au impreuna doua fetite. Cei doi sunt căsătoriți de 11 ani și au două fetițe. Ce spune alina sorescu despre divorțul ei de alexandru ciucu. Designerul a fost surprins in ipostaze suspecte alaturi de o femeie misterioasa. Alina sorescu și alexandru ciucu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc, fiind căsătoriți de 11 ani. Mai exact, alexandru ciucu a publicat o fotografie pe pagina de instagram, prin care să distrugă orice zvon și răutate la adresa familiei lui. Alina sorescu şi alexandru ciucu vorbesc despre divorț: Fac o preselecție la școala de muzică, ăsta e si motivul pentru care sunt atât de ocupată. Primele știri care anunțau că alina sorescu și alexandru ciucu divorțează au apărut în urmă cu peste doi ani. După ce au împlinit zece ani de căsnicie, mai multe zvonuri au început să circule prin presă. Alexandru ciucu si alina sorescu au una dintre cele mai discrete casnicii din showbiz. Binenţeles, zvonurile despre un posibil divorț de alina sorescu nu au întârziat să apară. Nu de puține ori la urechile lor au ajuns zvonuri cu privire la destrămarea căsniciei lor.

Din pacate, motivul este unul cat se poate de neplacut. Primele știri care anunțau că alina sorescu și alexandru ciucu divorțează au apărut în urmă cu peste doi ani. „îmi va fi dor de lalelele mele', a mai scris artista. După ce în presă au apărut informații legate de presupusul divorț dintre alina sorescu și alexandru ciucu, iată că cel din urmă a clarificat toată situația. Alexandru ciucu și alina sorescu sunt căsătoriți de aproape 11 ani, au două fetițe și pozează în cuplul fericit.

Cum A Reacționat Alina Sorescu După Ce Alex Ciucu A Postat O Fotografie De Familie Gestul
Cum A Reacționat Alina Sorescu După Ce Alex Ciucu A Postat O Fotografie De Familie Gestul from media.cancan.ro
Alexandru ciucu si alina sorescu au una dintre cele mai discrete casnicii din showbiz. De asemenea, ciucu a spus un nu hotărât divorțului de alina sorescu. Alina sorescu si alexandru ciucu sunt casatoriti de 10 ani si au impreuna doua fetite. Alexandru ciucu a vorbit despre divorțul de alina sorescu și a dezvăluit că, de fapt, în aceste momente, nu se pune problema unei despărțiri. Imagini bombă cu alexandru ciucu, pe ascuns, cu o blondă. Alina sorescu este în doliu: Alina sorescu și designerul traversează o vreme premergătoare divorțului? Ce spunea alina sorescu despre un posibil divorț de.

În ultima perioadă tot circulă în mediul online zvonuri și bârfe conform cărora alexandru ciucu și alina sorescu sunt pe punctul de a divorța.

Deși sunt destul de diferiți și îi despart 10 ani, cei doi spun că au găsit. Cantareata alina sorescu a … „vei rămâne veșnic în sufletele noastre cât despre faptul că alexandru. „nu este adevărat nimic, nu divorțăm. Creatorul de modă alexandru ciucu a clarificat speculațiile din ultima perioadă cu privire la divorțul de soția sa, alina sorescu. Așa se face că mai multe persoane au început să spună că cei doi sunt în pragul divorțului, deși au doi copii împreună. Ce spune alina sorescu despre divorțul ei de alexandru ciucu. Faptul că alexandru a fost la mare doar cu fetele. Sunt învățată cu astfel de situații și vreau să merg mai departe. Mai exact, alexandru ciucu a publicat o fotografie pe pagina de instagram, prin care să distrugă orice zvon și răutate la adresa familiei lui. De asemenea, ciucu a spus un nu hotărât divorțului de alina sorescu. După ce în presă au apărut informații legate de presupusul divorț dintre alina sorescu și alexandru ciucu, iată că cel din urmă a clarificat toată situația. Alina sorescu și alexandru ciucu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc, fiind căsătoriți de 11 ani.

În ultima vreme au apărut, însă, mai multe speculații referitoare la divorț, după ce alexandru ciucu a fost văzut în compania unei alte femei. Alina sorescu si alexandru ciucu au tinut prima pagina a ziarelor, in ultima perioada. Alina sorescu si alexandru ciucu sunt casatoriti de 10 ani si au impreuna doua fetite. Alina sorescu si alexandru ciucu sunt casatoriti de 10 ani si au impreuna doua fetite. Binenţeles, zvonurile despre un posibil divorț de alina sorescu nu au întârziat să apară.

Alina Sorescu Si Alexandru Ciucu Divorţează Intr O Familie Trebuie Să Fie Un Echilibru
Alina Sorescu Si Alexandru Ciucu Divorţează Intr O Familie Trebuie Să Fie Un Echilibru from tacataca.prosport.ro
Elena carolina a împlinit șapte ani pe 12 ianuarie, iar sora sa mai mică, ana raisa, a făcut cinci ani luna trecută, mai exact pe 20 aprilie. Alina și alexandru recunosc că sunt diferiți și echilibrul este secretul unei căsnicii fericite și, mai ales, durabile. „vei rămâne veșnic în sufletele noastre cât despre faptul că alexandru. „nu este adevărat nimic, nu divorțăm. „îmi va fi dor de lalelele mele', a mai scris artista. După luni în care nu a comentat sub nici o formă zvonurile despre divorț, alina sorescu a intervenit telefonic în emisiunea vorbește lumea, de la pro tv și a oferit primele declarații. Cu toate ca a fost acuzat de infidelitate, sotia lui a pastrat tacerea pana acum. Mai mult, după întâlnirea din oraș, el și blonda misterioasă ar fi mers în apartamentul acesteia.

Cei doi sunt căsătoriți de 11 ani și au două fetițe.

Cei doi sunt căsătoriți de 11 ani și au două fetițe. Cantareata alina sorescu a … La fel ca in trecut, ciucu neaga ca ar fi vorba despre o despartire oficiala de sotia lui. Alina sorescu si alexandru ciucu sunt casatoriti de 10 ani si au impreuna doua fetite. În ultima perioadă tot circulă în mediul online zvonuri și bârfe conform cărora alexandru ciucu și alina sorescu sunt pe punctul de a divorța. Nu de puține ori la urechile lor au ajuns zvonuri cu privire la destrămarea căsniciei lor. Așa se face că mai multe persoane au început să spună că cei doi sunt în pragul divorțului, deși au doi copii împreună. Alina sorescu face primele declarații despre posibilul divorț dintre ea și alexandru ciucu. Zvonurile spun că alina sorescu și alexandru ciucu sunt în prag de divorț, iar cei doi au ținut să lămurească acest aspect. Alina sorescu si alexandru ciucu au tinut prima pagina a ziarelor, in ultima perioada. Primele știri care anunțau că alina sorescu și alexandru ciucu divorțează au apărut în urmă cu peste doi ani. Cu toate ca a fost acuzat de infidelitate, sotia lui a pastrat tacerea pana acum. Mai exact, alexandru ciucu a publicat o fotografie pe pagina de instagram, prin care să distrugă orice zvon și răutate la adresa familiei lui.

După luni în care nu a comentat sub nici o formă zvonurile despre divorț, alina sorescu a intervenit telefonic în emisiunea vorbește lumea, de la pro tv și a oferit primele declarații alina sorescu. Designerul a fost surprins in ipostaze suspecte alaturi de o femeie misterioasa.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code